Dierendorpje

Toet toet… Daar is de bus. Wie stapt er in? Wij gaan naar Dierendorpje! Daar is Schaap al en Giraf met zijn lange nek. Kijk, Zebra wil ook mee en Olifant… Past die er wel in? “Miaaauw… je billen zijn te dik, haha!”

De kleine vuurtorenwachter

Zie je dat licht daar?
Dat is het licht van een vuurtoren, de lamp schijnt in het donker ver uit over zee.

Olleke Bolleke

Olleke Bolleke gaat over jezelf mogen zijn. Het is een beeldende voorstelling die ondersteund wordt door sfeervolle pianomuziek. De voorstelling bestaat uit associatieve verhaaltjes die aansluiten bij de wereld van peuters en kleuters..

Valentijn Productiehuis 

Productiehuis Valentijn brengt sfeervolle voorstellingen voor jonge kinderen en organiseert en stimuleert activiteiten op het gebied van poppentheater. 

De voorstellingen worden uitgevoerd door jonge (poppen-)spelers. Valentijn biedt hen een podium en stimuleert hen zo in hun professionele ontwikkeling. Poppentheater Valentijn is in 2013 omgedoopt tot Productiehuis Valentijn. Grondlegger en initiator van Valentijn is Elly Bakker. Al bijna 25 jaar brengt zij met haar poppentheater voorstellingen voor jonge kinderen. De leefwereld van het kind staat centraal, net als het prikkelen en stimuleren van fantasie en creativiteit.

Elke voorstelling is verrassend anders, maar de sfeer is altijd warm en knus. Er valt veel te beleven. De ene keer spelen handpoppen of knuffels de hoofdrol, een andere keer veranderen eenvoudige lappen, kartonnen vormen of zelfs doodgewone aardappelen in levendige figuren. Soms is de speler verteller, soms tegenspeler van de poppen. Bijpassende muziek, aanstekelijke humor en originele decors maken het sfeervolle geheel compleet.

Productiehuis Valentijn organiseert ook aansprekende workshops voor iedereen die meer wil leren over de magie van het poppenspel en de vele mogelijkheden die het biedt in bijvoorbeeld het (speciaal) onderwijs en cultureel werk.

Onze Mensen

Productiehuis Valentijn bestaat uit een groep gepassioneerde mensen die met liefde poppentheater naar een hoger plan tillen.
Vindt uit wie ze zijn!

Renate Moespot
Pascale Snijders
Janiek Vreeken
Sjoerd van Capelleveen
Silas Neumann
Emil Klok
Jorrit de Vries
Job Kühlkamp
Henri Schenkel
Elly Bakker
Harold Kooij
joeso peters
Ingrid van Leeuwen

Contact
Bel ons
0522 259595
06 25052543

Mail ons
info@valentijn-productiehuis.nl

Boekingen