Valentijn Productiehuis

Productiehuis Valentijn brengt sfeervolle voorstellingen voor jonge kinderen en organiseert en stimuleert activiteiten op het gebied van poppentheater.

De voorstellingen worden uitgevoerd door jonge (poppen-)spelers. Valentijn biedt hen een podium en stimuleert hen zo in hun professionele ontwikkeling. Poppentheater Valentijn is in 2013 omgedoopt tot Productiehuis Valentijn. Grondlegger en initiator van Valentijn is Elly Bakker. Al bijna 25 jaar brengt zij met haar poppentheater voorstellingen voor jonge kinderen. De leefwereld van het kind staat centraal, net als het prikkelen en stimuleren van fantasie en creativiteit.

Elke voorstelling is verrassend anders, maar de sfeer is altijd warm en knus. Er valt veel te beleven. De ene keer spelen handpoppen of knuffels de hoofdrol, een andere keer veranderen eenvoudige lappen, kartonnen vormen of zelfs doodgewone aardappelen in levendige figuren. Soms is de speler verteller, soms tegenspeler van de poppen. Bijpassende muziek, aanstekelijke humor en originele decors maken het sfeervolle geheel compleet.

Productiehuis Valentijn organiseert ook aansprekende workshops voor iedereen die meer wil leren over de magie van het poppenspel en de vele mogelijkheden die het biedt in bijvoorbeeld het (speciaal) onderwijs en cultureel werk.

Onze Mensen

Productiehuis Valentijn bestaat uit een groep gepassioneerde mensen die met liefde poppentheater naar een hoger plan tillen.
Vindt uit wie ze zijn!