Nieuws


Presentatiedag STT 2023 17 januari
Op deze dag laten wij onze nieuwste productie Stapelgek zien en de succesvolle hernomen voorstelling De Drakentemmer
16/05/2022
Stapelgek
In juni starten we met de repetities van Stapelgek. we hebben hiervoor Josje Eijkenboom en Rick Snelderwaard aangenomen. Henk de Reus gaat de regie overnemen van Ingrid van Leeuwen die ziek is.
24/01/2022
Presentatiedag STT

24/01/2022
Sjoerd en de Stapelstad
We gaan een voorstelling maken bij deze bestseller van Barry Menger. Het wordt een gestapel van jewelste, met bouwmaterialen, blokken, huisjes, poppetjes. Er zal een stad gebouwd worden waar van alles kan, maar waar geen ruimte is voor kinderen om te spelen. Wat gaan we daaraan doen ? (deze voorstelling zal heel goed aansluiten bij het thema van de Kinderboekenweek: Groen groener groenst.) Premiere 5 oktober- Zaanstad.
11/10/2021
Satijntje langere versie
We zijn bezig om van Satijntje een langere versie te maken van 45 minuten. Het hele verhaal uit het boek zal vanaf januari verteld en gespeeld gaan worden. We presenteren m op de presentatie dag van STT producties. Dinsdag 18 januari Odeon Zwolle.https://www.sttprodukties.nl/presentatiedagen
15/09/2021
Hoera weer poppenkast in Herberg Het Plein
Vanaf nu is er weer elke 4e zondag van de maand een ouderwetse poppenkast met spannende avonturen van Koert en Geertje. Voor iedereen vanaf 3,5 jaar en ouder. 2,50 euro per persoon, zowel jong als oud.
14/12/2020
Laatste repetities Los Patatos Banditos
Laura wordt gecoacht door Sabine Osinga, nog de laatste puntje op de I voor de premiere van Los Patatos Banditos, 30 december.
14/12/2020
fotoshoot Satijntje
Fotoshoot gehad met Josje bij Femke Teussink voor de voorstelling Satijntje.
12/11/2020
Boekpresentatie Satijntje
Het boek is gepresenteerd en ligt vanaf maandag 8 november in de winkel bij Riemer Barth in Meppel, Rozemarijn in Zeist of is te koop via deze website. Bekijk het filmpje van de on line presentatie en bedankje voor alle donateurs. Film is gemaakt door Robin Ollinga.
26/10/2020
Luisterversie Satijntje opgenomen
In de studio van Noordkust het verhaal in z'n geheel voorgelezen en opgenomen. Peter Kroes gaat het bewerken. Geluiden en muziekjes toevoegen zodat het een mooi hoorspel/luisterverhaal wordt.
12/10/2020
Prentenboek naar Vormgever
Vanmorgen zijn alle teksten en illustraties naar Noordkust gebracht. Deze week gaan zijn het boek voor ons in elkaar zetten. Spannend.
29/09/2020
Satijntje crowdfunding geslaagd
Hoera! We hebben fantastisch nieuws: onze crowdfundingsactie is geslaagd! Een grote dankjewel voor alle 213 donateurs die hebben bijgedragen aan Satijntje. Het prentenboek, luisterverhaal én de coronaproof voorstelling gaan de wijde wereld in. Op zondag 8 november is de boekpresentatie van Satijntje in Schouwburg Ogterop. De presentatie is na afloop van de première van Los Patitos Banditos, een van onze andere voorstellingen. Rond die tijd zal ook de voorstelling voltooid zijn. Als extra bedankje voor het grote succes ontvangen alle donateurs óók het vervolg op Satijntje in de vorm van een luisterverhaal.
27/08/2020
try outs Los Patatos Banditos
De eerste tryout heeft plaats gevonden met Laura in de rol van Pilar.
26/08/2020
Raket door brand verwoest.
Er is brand geweest in de schuur van de decorbouwer en is de raket verwoest. Helaas zien wij ons genoodzaakt om de voorstelling Spees uit het aanbod te halen. Zo jammer......
08/07/2019
Bram van Beusekom wordt de speler van Spees.

05/06/2019
Verhalen van Valentijn. Jubileumboek is uit.
2019 is een bijzonder jaar: Valentijn bestaat 30 jaar! Dat vieren we met een prachtig voorleesboek voor kinderen vanaf 4 jaar. Met daarin de 7 beste voorstellingen in prachtig geïllustreerde verhalen! Het boek is te bestellen per mail voor 14,95 euro en lit in de boekhandel Riemer Barth in Meppel. Meer info: https://bit.ly/2wAsUgK Direct bestellen: https://bit.ly/2IlhkM0
30/04/2019
Spees (4+)
Stap in een raket en ga op ruimtereis, samen met een astronaut! In Spees ontdek je een bijzondere planeet. Wat die planeet bijzonder maakt? Er is leven! Net als op onze aarde. Maar er wonen geen mensen en dieren zoals jij ze kent. Er wonen onbekende wezentjes met ongekende eigenschappen: ze kunnen alles worden wat ze willen. Echt álles… Maar er gebeurt iets mysterieus en ineens beginnen de wezentjes hun zeldzame krachten te verliezen. Wat zou er aan de hand zijn?