Nieuws

12/10/2020
Prentenboek naar Vormgever
Vanmorgen zijn alle teksten en illustraties naar Noordkust gebracht. Deze week gaan zijn het boek voor ons in elkaar zetten. Spannend.
29/09/2020
Satijntje crowdfunding geslaagd
Hoera! We hebben fantastisch nieuws: onze crowdfundingsactie is geslaagd! Een grote dankjewel voor alle 213 donateurs die hebben bijgedragen aan Satijntje. Het prentenboek, luisterverhaal én de coronaproof voorstelling gaan de wijde wereld in. Op zondag 8 november is de boekpresentatie van Satijntje in Schouwburg Ogterop. De presentatie is na afloop van de première van Los Patitos Banditos, een van onze andere voorstellingen. Rond die tijd zal ook de voorstelling voltooid zijn. Als extra bedankje voor het grote succes ontvangen alle donateurs óók het vervolg op Satijntje in de vorm van een luisterverhaal.
27/08/2020
try outs Los Patatos Banditos
De eerste tryout heeft plaats gevonden met Laura in de rol van Pilar.
26/08/2020
Raket door brand verwoest.
Er is brand geweest in de schuur van de decorbouwer en is de raket verwoest. Helaas zien wij ons genoodzaakt om de voorstelling Spees uit het aanbod te halen. Zo jammer......
08/07/2019
Bram van Beusekom wordt de speler van Spees.

05/06/2019
Verhalen van Valentijn. Jubileumboek is uit.
2019 is een bijzonder jaar: Valentijn bestaat 30 jaar! Dat vieren we met een prachtig voorleesboek voor kinderen vanaf 4 jaar. Met daarin de 7 beste voorstellingen in prachtig geïllustreerde verhalen! Het boek is te bestellen per mail voor 14,95 euro en lit in de boekhandel Riemer Barth in Meppel. Meer info: https://bit.ly/2wAsUgK Direct bestellen: https://bit.ly/2IlhkM0
30/04/2019
Spees (4+)
Stap in een raket en ga op ruimtereis, samen met een astronaut! In Spees ontdek je een bijzondere planeet. Wat die planeet bijzonder maakt? Er is leven! Net als op onze aarde. Maar er wonen geen mensen en dieren zoals jij ze kent. Er wonen onbekende wezentjes met ongekende eigenschappen: ze kunnen alles worden wat ze willen. Echt álles… Maar er gebeurt iets mysterieus en ineens beginnen de wezentjes hun zeldzame krachten te verliezen. Wat zou er aan de hand zijn?