Biggetjesroze

Een humoristische voorstelling over een biggetje dat geen varken wil zijn. Deze voorstelling wordt gespeeld met lieve knuffels in een boerderijdecor .

Op de boerderij is het feest. Vader en moeder varken hebben het leven geschonken aan 6 biggetjes: Berend, Barend, Bert, Bram, Bas en……Betsie! Ze wonen gezellig met elkaar in het varkenskot, slobberen elke dag varkenspap en nemen regelmatig een heerlijk modderbad, Alleen…… Betsie niet. Ze vindt het modderbad vies. Zij wil weten wie er nog meer op de boerderij wonen en wat ze doen. Betsie wil net als Tjaard het paard zijn en springen. Betsie wil net als Jaap het schaap een mooie bontjas aan. Ze wil alles, maar niet in een modderbad.

Een humoristische voorstelling over een biggetje dat geen varken wil zijn. Deze voorstelling wordt gespeeld met lieve knuffels in een boerderijdecor waar een groot pop-up boek in verstopt blijkt te zitten. De kinderen worden bij de voorstelling betrokken door liedjes mee te zingen, dierengeluiden te maken en oplossingen te zoeken met de boerin voor Betsies probleem.Spel Renate Moespot | Regie Elly Bakker | Decoratie: Pascale Snijder-Verheyden | Decor: Henri Schenkel | Doelgroep: 3 jaar en ouder |
Teaser Biggetjesroze (video door: https://www.lancelotvideo.com/)