Dierendorpje

Toet toet… Daar is de bus. Wie stapt er in? Wij gaan naar Dierendorpje! Daar is Schaap al en Giraf met zijn lange nek. Kijk, Zebra wil ook mee en Olifant… Past die er wel in? “Miaaauw… je billen zijn te dik, haha!”

De kleine vuurtorenwachter

Zie je dat licht daar?
Dat is het licht van een vuurtoren, de lamp schijnt in het donker ver uit over zee.

Olleke Bolleke

Olleke Bolleke gaat over jezelf mogen zijn. Het is een beeldende voorstelling die ondersteund wordt door sfeervolle pianomuziek. De voorstelling bestaat uit associatieve verhaaltjes die aansluiten bij de wereld van peuters en kleuters..

Joeso Peters

Joeso Peters is in augustus 2013 afgestudeerd aan de Docent Theater opleiding van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Op dit moment werkt hij freelancer bij BEER Muziektheater (Rene Groothof), spreekt hij luisterboeken in bij Bereslim en geeft hij drama workshops voor alle leeftijden.

Joeso heeft veel ervaring als stagaire in het jeugdtheater bij Frank Groothof en BEER muziektheater. Deze ervaringen sluiten precies aan bij datgene waar hij warm van wordt: vertellen en muziek maken. In de voorstelling ‘Papierazzi’ kun je dan ook meemaken hoe Joeso je vertellend en spelend meeneemt op reis naar een wereld gemaakt van… wit papier!

Onze Mensen

Productiehuis Valentijn bestaat uit een groep gepassioneerde mensen die met liefde poppentheater naar een hoger plan tillen.
Vindt uit wie ze zijn!

Renate Moespot
Pascale Snijders
Janiek Vreeken
Sjoerd van Capelleveen
Silas Neumann
Emil Klok
Jorrit de Vries
Job Kühlkamp
Henri Schenkel
Elly Bakker
Harold Kooij
joeso peters
Ingrid van Leeuwen

Contact
Bel ons
0522 259595
06 25052543

Mail ons
info@valentijn-productiehuis.nl

Boekingen