Dierendorpje

Toet toet… Daar is de bus. Wie stapt er in? Wij gaan naar Dierendorpje! Daar is Schaap al en Giraf met zijn lange nek. Kijk, Zebra wil ook mee en Olifant… Past die er wel in? “Miaaauw… je billen zijn te dik, haha!”

De kleine vuurtorenwachter

Zie je dat licht daar?
Dat is het licht van een vuurtoren, de lamp schijnt in het donker ver uit over zee.

Olleke Bolleke

Olleke Bolleke gaat over jezelf mogen zijn. Het is een beeldende voorstelling die ondersteund wordt door sfeervolle pianomuziek. De voorstelling bestaat uit associatieve verhaaltjes die aansluiten bij de wereld van peuters en kleuters..

Janiek Vreeken

Janiek Vreeken is sinds 2015 werkzaam als actrice. Sindsdien heeft zij in verschillende jeugdtheater producties gestaan waaronder Hendrik de Vijfde (Het Klein Toneel), Van Mij (TG Koek & Ui) en nu Dierendorpje (Productiehuis Valentijn). Daarnaast heeft zij gespeeld bij De Jonge Honden, Stichting Het Pauperparadijs en was zij op televisie te zien in o.a. GTST, Suspects en CMC. Momenteel speelt zij naast Dierendorpje, educatie voorstellingen op middelbare scholen.

Onze Mensen

Productiehuis Valentijn bestaat uit een groep gepassioneerde mensen die met liefde poppentheater naar een hoger plan tillen.
Vindt uit wie ze zijn!

Renate Moespot
Pascale Snijders
Janiek Vreeken
Sjoerd van Capelleveen
Silas Neumann
Emil Klok
Jorrit de Vries
Job Kühlkamp
Henri Schenkel
Elly Bakker
Harold Kooij
joeso peters
Ingrid van Leeuwen

Contact
Bel ons
0522 259595
06 25052543

Mail ons
info@valentijn-productiehuis.nl

Boekingen