Dierendorpje

Toet toet… Daar is de bus. Wie stapt er in? Wij gaan naar Dierendorpje! Daar is Schaap al en Giraf met zijn lange nek. Kijk, Zebra wil ook mee en Olifant… Past die er wel in? “Miaaauw… je billen zijn te dik, haha!”

De kleine vuurtorenwachter

Zie je dat licht daar?
Dat is het licht van een vuurtoren, de lamp schijnt in het donker ver uit over zee.

Olleke Bolleke

Olleke Bolleke gaat over jezelf mogen zijn. Het is een beeldende voorstelling die ondersteund wordt door sfeervolle pianomuziek. De voorstelling bestaat uit associatieve verhaaltjes die aansluiten bij de wereld van peuters en kleuters..

Henri Schenkel

Henri is in 2005 afgestudeerd aan de HTS te Groningen richting Bouwkunde architectuur eerste fase.

En nadat hij bij diverse architectenbureaus en aannemers heeft gewerkt is hij in 2012 voor zichzelf begonnen. Tijdens zijn studie’s heeft Henri het meubelmakersvak geleerd bij een meubelmaker. Na afronding van zijn studie heeft hij enkele jaren bij diverse bedrijven gewerkt, maar in 2012 is hij toch zijn eigen bedrijf HS28 begonnen. Dit bedrijf specialiseert zich in bouwkunde, advies, meubels, interieurs en decors. Zowel het ontwerp als de vervaardiging doet Henri zelf. Sinds 2002 maakt Henri diverse decors voor Productiehuis Valentijn.

Onze Mensen

Productiehuis Valentijn bestaat uit een groep gepassioneerde mensen die met liefde poppentheater naar een hoger plan tillen.
Vindt uit wie ze zijn!

Renate Moespot
Pascale Snijders
Janiek Vreeken
Sjoerd van Capelleveen
Silas Neumann
Emil Klok
Jorrit de Vries
Job Kühlkamp
Henri Schenkel
Elly Bakker
Harold Kooij
joeso peters
Ingrid van Leeuwen

Contact
Bel ons
0522 259595
06 25052543

Mail ons
info@valentijn-productiehuis.nl

Boekingen