Dierendorpje

Toet toet… Daar is de bus. Wie stapt er in? Wij gaan naar Dierendorpje! Daar is Schaap al en Giraf met zijn lange nek. Kijk, Zebra wil ook mee en Olifant… Past die er wel in? “Miaaauw… je billen zijn te dik, haha!”

De kleine vuurtorenwachter

Zie je dat licht daar?
Dat is het licht van een vuurtoren, de lamp schijnt in het donker ver uit over zee.

Olleke Bolleke

Olleke Bolleke gaat over jezelf mogen zijn. Het is een beeldende voorstelling die ondersteund wordt door sfeervolle pianomuziek. De voorstelling bestaat uit associatieve verhaaltjes die aansluiten bij de wereld van peuters en kleuters..

Emil Klok

Emil Klok is afgestudeerd bedrijfskundige en socioloog. Na een start in de advieswereld is hij van 2004 tot 2009 werkzaam geweest als cultuurcoördinator binnen de gemeente Assen.

Hij is sinds 2008 mede-eigenaar van Casa Via, Theaterburo&zo.Hier houdt hij zich voornamelijk bezig met de zakelijke en organisatorische kant van theater. Daarnaast staat hij af en toe zelf op de planken, als acteur of presentator. Emil is op dit moment o.a. zakelijk leider voor kindertheatergezelschap Heisa, Poppentheater Valentijn en stichting Kaft (literaire voorstellingen voor jongeren). Daarnaast ontwikkelde hij met regisseur Jack Nieborg een bijzondere theatervoorstelling voor blinden, die onder de titel Ongezien in het voorjaar van 2012 in Wolfheze te zien was. Emil was ook hoofd productie van de succesvolle muziektheatervoorstelling De Nieuwe Man, die in juni 2012 in Appingedam te zien was. Daarnaast is hij hoofd productie van Theatergroep WAARK, bij de succesvolle voorstellingen Haardloper Huzengoa en De nije man.

Onze Mensen

Productiehuis Valentijn bestaat uit een groep gepassioneerde mensen die met liefde poppentheater naar een hoger plan tillen.
Vindt uit wie ze zijn!

Renate Moespot
Pascale Snijders
Janiek Vreeken
Sjoerd van Capelleveen
Silas Neumann
Emil Klok
Jorrit de Vries
Job Kühlkamp
Henri Schenkel
Elly Bakker
Harold Kooij
joeso peters
Ingrid van Leeuwen

Contact
Bel ons
0522 259595
06 25052543

Mail ons
info@valentijn-productiehuis.nl

Boekingen