Dierendorpje

Toet toet… Daar is de bus. Wie stapt er in? Wij gaan naar Dierendorpje! Daar is Schaap al en Giraf met zijn lange nek. Kijk, Zebra wil ook mee en Olifant… Past die er wel in? “Miaaauw… je billen zijn te dik, haha!”

De kleine vuurtorenwachter

Zie je dat licht daar?
Dat is het licht van een vuurtoren, de lamp schijnt in het donker ver uit over zee.

Olleke Bolleke

Olleke Bolleke gaat over jezelf mogen zijn. Het is een beeldende voorstelling die ondersteund wordt door sfeervolle pianomuziek. De voorstelling bestaat uit associatieve verhaaltjes die aansluiten bij de wereld van peuters en kleuters..

Elly Bakker 

Elly Bakker was oorspronkelijk kleuterleidster maar nu alweer bijna 30 jaar poppenspeelster. Ze is de oprichtster van het productiehuis, nadat ze zelf vele jaren succesvolle producties maakte voor peuters en kleuters.

Aanvankelijk speelde ze alleen in de poppenkast, later is ze andere speeltechnieken gaan ontwikkelen. De voorstellingen die ze tegenwoordig maakt zijn vaak zonder poppen maar met vormen en voorwerpen of materialen waarmee ze de verhalen verbeeldt. Met als uitdaging: minder is meer.

Elly is ook organisator van het poppenspel op de donderdag Meppeldagen, de bibliotheekvoorstellingen in Meppel en Hoogeveen en artistiek leider van het 2 jaarlijkse PUPPET international in Meppel.

 

Onze Mensen

Productiehuis Valentijn bestaat uit een groep gepassioneerde mensen die met liefde poppentheater naar een hoger plan tillen.
Vindt uit wie ze zijn!

Renate Moespot
Pascale Snijders
Janiek Vreeken
Sjoerd van Capelleveen
Silas Neumann
Emil Klok
Jorrit de Vries
Job Kühlkamp
Henri Schenkel
Elly Bakker
Harold Kooij
joeso peters
Ingrid van Leeuwen

Contact
Bel ons
0522 259595
06 25052543

Mail ons
info@valentijn-productiehuis.nl

Boekingen